Gál Ferenc Főiskola Könyvtára

6720 Szeged, Dóm tér 6.
english | magyar

Bejelentkezés

felhasználó keresés:

keresés

 

Pázmány Elektronikus Könyvtár

Magyar Elektronikus Könyvtár

A magyar Internet egyik legismertebb szolgáltatása és legnagyobb szöveg-archívuma. Valóságos "mozgalom" alakult ki körülötte, hiszen bárki a legkisebb mértékben és a legegyszerűbb eszközökkel is részt vehet a könyvtár fejlesztésében és az állomány gyarapításában.

Hírlevélre az alábbi címen lehet jelentkezni: http://mek.oszk.hu/mailman/listinfo/mekhirek oldalon. Legfrissebb hír: Új androidos app tölthető le ingyenesen MEK Droid néven a Google Play alkalmazásboltból. Az okostelefonokra és táblagépekre fejlesztett programmal keresni és böngészni lehet a könyvek között és a HTML fájlok az alkalmazáson belül meg is nyithatók.

Magyar Katolikus Lexikon

Vatikán honlapja 

 

EHM

könyvtár.hu

Könyvtárak Csongrád megyében

Somogyi Könyvtár

Szegedi Tudományegyetem Klebelsberg Könyvtár

Országos Széchényi Könyvtár

Digitális Könyvtár

Könyvtárak békés megyében

Békés Megyei Könyvtár

 

 ODR

Országos Dokumentumellátási Rendszer

 

Az országos dokumentumellátási rendszer magában foglalja a könyvtárközi dokumentumellátást és a könyvtári dokumentumok lelőhely-nyilvántartást. Célja az, hogy megteremtse az információhoz és a dokumentumokhoz való hozzájutás azonos esélyét az ország bármely részén élő állampolgár számára a könyvtári rendszeren keresztül.

Digitális Irodalmi Akadémia

Küldetése a legújabbkori és kortárs magyar irodalom kiemelkedő alkotásainak átmentése a digitális korba, értékeinek megőrzésével, közvetítésével és népszerűsítésével.

 

 

 

 

                    

 

                 

fooldal email oldalterkep